Despre noi

                            DETAILING AUTO - PRESTARE SERVICII PROFESIONALE 

                                            -  alternativa la spalatoriile de cartier -

 

Incercand a va prezenta diferenta dintre spalatoriile auto obisnuite, cosmetica auto si detailing-ul auto, ne vine la indemana urmatoarea comparatie: aceea in care aveti de optat intre a merge la frizer, la coafor, respectiv la stilist.

            Prin conceptul relativ nou de “DETAILING AUTO”, colectivul HERMANN Cleaning & Auto Detailing ( firma intrata din anul 2011 pe piata inca nematurizata a serviciilor de cleaning auto din Cluj Napoca si imprejurimi) intelege: curatarea, refacerea si protejarea tuturor finisajelor exterioare si interioare ale autovehiculelor, redandu-se pe cat posibil aspectul de “new car”.

            Urmarim astfel imbunatatirea caracteristicilor finisajelor si prezervarea calitatii acestora in timp, o mai buna valoare de revanzare a autovehiculului in momentul in care va veti hotari sa il instrainati.

            In principal, detailingul se adreseaza dealerilor si parcurilor auto (buy back-uri ) dar si persoanelor exigente si preocupate de aspectul autovehiculelor aflate in proprietatea lor ( adeseori masini de epoca sau cu valoare sentimentala), persoane ce evita sa apeleze la servicii prestate in spalatoriile auto obisnuite - uneori  sub titulatura de “cosmetica auto" - de catre tineri entuziasti dar lipsiti deseori de know how, experienta, timp si dotari necesare efectuarii cu meticulozitate a urmatoarelor operatiuni :

 remedierea finisajelor exterioare (matuiri, zgarieturi, “panze de paianjen”, pete, gazari ale lacului/ vopselei, eliminarea contaminarilor ce survin dupa spalarile obisnuite si/sau zilnica utilizare; tratament hidrofob pentru parbriz/ luneta; restaurare faruri si stopuri (durata 4-96 ore)

remedierea finisajelor interioare (tapiterie patata, plafon si suprafete vitrate murdare/ contaminate cu nicotina, mocheta imbacsita, bord si ornamente matuite si/sau contaminate cu uleiuri siliconice; impermeabilizarea tapiteriei textile (durata 4-24 ore)

dezinfectarea galeriei de aer conditionat si odorizarea habitaclului; tratamentul antiinghet al chederelor

 

OBIECTIVELE  HERMANN CLEANING AD SRL-D:

1. servicii de detailing auto  exterior  si interior la calitate premium, certificate ISO, asigurate, realizate conform cerintelor clientilor, procedurilor specifice  si maximei noastre exigente;

2. testarea celor mai noi produse si tehnologii din domeniile cleaningului si detailingului auto,

selectia  celor mai adecvate si punerea acestora la dispozitia clientilor nostri.

 

Noutati pe piata Clujului:

2011: pH neutru, ECO label, SILICON & ACID FREE !!! Solutiile si dressingurile utilizate confera protectie la UV dar si efect antistatic; nu folosim si nici nu recomandam uleiurile siliconice cu solventi derivati din petrol -acestea doar mascheaza mizeria, imbatranesc prematur plasticele si creeaza reflexii nedorite. Recomandam doar produse cu pH neutru, de la curatarea tapiteriei la curatarea jentilor de aliaj. OBS: nici macar uzualii detergenti puternici alcalini, cu pH 13/14 nu se regasesc in portofoliul nostru intrucat utilizati in mod necorespunzator pot deteriora iremediabil suprafetele; totodata, preferam sa aplicam detergenti organici, netoxici. Optam asadar pentru solutiile user & enviromental friendly, chiar daca astfel costul si timpul de lucru pot creste in detrimentul profitabilitatii.

2012: MOBILE DETAILING!!! Serviciile de detailing interior pot fi oferite pe baza de programare, atat integral cat si “a la carte”, LA SEDIUL CLIENTULUI sau oriunde doresc acestia, locatia trebuind sa asigure doar acces la curent electric, 220V; daca este necesar, putem opera de la un generator de curent - nivel de zgomot 78dB(A). Aparatura provine de la firme consacrate precum Santoemma si Festool si punem in opera exclusiv produse premium, de la 303 Aerospace, Poorboys, Buzil, s.a.

Noutati absolute in Romania:

2011: DETERGENTI BIO (ORGANICI 100%)  Pentru curatarea tapiteriei textile si degresarea plasticelor HERMANN Cleaning AD promoveaza si utilizeaza detergentii BIO, made in USA, netoxici pentru mediu, oameni si animale de companie, 100% componente naturale, cu pH neutru, fara fosfati, clor, formaldehide si derivate din petrol. Acesti detergenti BIO sunt utilizati de catre Hermann Cleaning AD si in curatenia de intretinere la sedii de birouri si pe segmentul rezidential (apartamente,case,vile); desi pretul acestor detergenti este mai mare decat al celor clasici (pe baza de petrol) mentinem costul mediu/m.p. al curateniei de detaliu la acelasi nivel cu cel al concurentilor seriosi.

2014: DETERGENTI netoxici din INDUSTRIA AERONAUTICA:  pentru curatarea SI IGENIZAREA tapiteriei textile si a plasticelor din habitaclul atovehiculelor, HERMANN Cleaning AD promoveaza si utilizeaza detergentii CU EFECT BIOCID folositi in procesul de curatare si mentenanta a interioarelor de avioane; aceste solutii de intretinere ce respecta cerintele aeronautice incomparabil mai restrictive decat cele ale industriei auto, au trecut cele mai riguroase teste de performanta si respect fata de materiale, solicitate prin standardul AMS 1550B,

Servicii oferite:

1.  DETAILING AUTO INTERIOR

       1.1.    curatare in profunzime a tapiteriei textile cu detergenti BIO nespumanti, prin metoda injectie-extractie, cu tratare in prealabil a petelor existente (30-50lei/scaun;50-100lei bancheta 3 locuri)

       1.2.   curatare tapiterie piele + hidratarea acesteia(40-60lei/scaun;70-100 lei bancheta 3 locuri)

       1.3.   curatarea in profunzime a plasticelor si ornamentelor apoi aplicare dressinguri pt.plastic, crom, inox, fibra carbon  (10lei/ panou de usa; 50 lei/bord + consola)

       1.4.   curatare pavilion tapitat+stalpi,garantat fara scamosare sau dezlipire accidentala(50-100lei)

       1.5.   curatare suprafete.vitrate interioare (parbriz, luneta, laterale, trapa panoramica)    (20-30lei)

       1.6.   curatare pete si improspatare mocheta & portbagaj (50-100 lei; serviciul se presteaza doar daca primim masina aspirata in prealabil !)

Serviciile partiale de mai sus sunt “a la carte” insa pt. etapele  1.1 - 1.6 comandate integral, va propunem urmatoarele tarife:   

- clasa mini/mica+LOGAN (CitroenC1-3, A2, Panda, Fiesta, Micra):  300 lei, durata 6- 8 ore;

- clasa medie compacta (C4,Golf,Focus,Fabia,A4,Megane): 350 lei / 7-9ore;

- clasa medie (C5,Mondeo,Vectra,Octavia,A5,Passat+BMWs3) & break-uri: 350 lei / 7-9ore;

- clasa business (A6-8,BMWs5/7,E/Sclasse,Phaeton), monovolum, SUV: 350-450 lei / 9-12ore;

- dubite 3 locuri (Jumper,Transit) 300 lei/ 5-6ore;

- cabine TIR (cu 0-1-2 paturi): 350-450 lei / 8-14ore.

- autocare: 40lei/loc (all inclusive).

OBS: o reducere de 10% se poate acorda pt.masini mai curate, comenzi mai mari, fidelizare, etc.; tarifele de mai sus sunt orientative si nu reprezinta o obligatie contractuala implicita. 

       1.7.  impermeabilizare: aplicare nanoprotectori textili pe tapiterie, mocheta,covorase (200lei)

       1.8.  dressing suprafete vitrate: solutii antiaburire (50 lei);

       1.9.  tratamentul chederelor din cauciuc-culoare, elasticitate si antiinghet (20 lei);

       1.10.dezinfectarea cu abur a mochetei, tratament antiacarieni (30 lei);

       1.11.dezinfectarea galeriei de aer conditionat si odorizarea habitaclului (70 lei);

       1.12.tratament SCS (sick car syndrome) cu instalatie made in USA Vaportek Restorator (200 lei)

       1.13.curatare tapiterie din piele neteda naturala prin metoda Leatherique, made in USA (RejuvinatorOil+PrestineClean), in mediu controlat; durata 12ore (250 lei - 5locuri)

 2.  DETAILING AUTO EXTERIOR (durata 2-4 zile, corectie>95%; servicii destinate DOAR masinilor de epoca sau celor care se restaureaza si pregatirii pt.expozitii tunning!)

       2.1.   curatarea caroseriei,garantat fara zgarieturi/”panze de paianjen”, prin metoda 2BM & ONR

       2.2.   decontaminarea cu argila a caroseriei si a suprafetelor vitrate, curatare pete “hard water”;

       2.3.   polish profesional in 2-4 pasi;

       2.4.   ceruire (paintsealant-nano/polimeri sintetici + ceruri naturale)=scut protectie apa/praf/UV;

       2.5.   curatarea jantelor si a cauciucurilor;

       2.6.   aplicare solutii protectoare pe bandouri, cauciucuri (dressing vara si gel iarna), jante;

       2.7.   polish faruri & stopuri.

Hermann Cleaning & Auto Detailing                                                 100%  Qualität & Kompetenz