Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului ro303.ro Produse Cosmetica si Detailing Auto (ro303.ro). Hermann Cleaning AD SRL-D se obliga sa respecte intocmai prevederile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal.

Site-ul ro303.ro Produse Cosmetica si Detailing Auto (ro303.ro) este operat de societatea SC HERMANN CLEANING AD SRL-D, cu sediul in Cluj Napoca, str.Borhanciului, nr.16, corp 6, ap.7, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/2824/2011, CUI 29341626.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe ro303.ro Produse Cosmetica si Detailing Auto (ro303.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii ro303.ro Produse Cosmetica si Detailing Auto (ro303.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea ro303.ro Produse Cosmetica si Detailing Auto (ro303.ro) si a tertilor cu care ro303.ro Produse Cosmetica si Detailing Auto (ro303.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe ro303.ro Produse Cosmetica si Detailing Auto (ro303.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorului de plati NETOPIA mobilPay https://www.mobilpay.ro iar ro303.ro Produse Cosmetica si Detailing Auto (ro303.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .